• ReclameDoor middel van reclame kan iedere klant zich onderscheiden, maar ook herkenbaar maken in de markt.
    Wij proberen een verlengstuk te zijn voor uw reclamewens en denken dus groot met u mee.
  • Montage en plaatsingDoordat wij een eigen montage-team hebben, kunnen wij snel leveren en monteren. Maar ook voor onderhoud en reparatie staan wij ons mannetje. Verder kunnen wij onze diensten aanbieden voor de particulieren.
  • ProjectinrichtingIn de loop van de jaren hebben wij diverse bedrijven en instellingen van dienst kunnen zijn, zowel met advies als leveringen.
    Wij gaan vooral voor een goede sfeer en bieden dan ook een totaalplaatje van meubels tot accessoires
  • Creatief in oplossingen
    u levert het logo wij het product!
Onderhoud

Net als uw auto, heeft ook uw lichtreclame onderhoud nodig.Vul via onze contactbutton uw gegevens in en wij bellen of mailen u zo spoedig mogelijk terug.

 

 
Particulier

Heeft u als particulier werkzaamheden waar u zich zelf niet toe in staat acht, dan zijn wij er voor u. . Of het nu gaat om schilderwerkzaamheden of het aanleggen van een buitenkraan enz. Wij doen dit graag voor u, op een vakkundige wijze.

 

 
Service

Mocht er onverwacht toch een storing optreden in uw lichtreclame installatie , dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen . Service en onderhoud staan bij ons hoog in het vaandel.  De volgende werkdag staan wij bij u voor de deur of hebben wij contact met u opgenomen voor een afspraak.